Tools World - Bulgaria Ltd.

landing page_800x800_V3_
demo-attachment-69-architecture-construction-safety-first-career-PGV-1

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Tools World Bulgaria

Η "Tools World Bulgaria" είναι μέρος μιας διεθνή χόλντινγκ ομάδας με ετήσιο τζίρο πάνω από 500 εκ. USD, με πάνω από 4.000 υπαλλήλους και 20 χρόνια εμπειρίας στο εμπόριο εργαλείων χειρός και ηλεκτρικών εργαλείων, εξοπλισμού κήπου και ειδών οικιακής χρήσης.
Η “Tools World Bulgaria” αναπτύσσει με επιτυχία τις δράσεις της στη Βουλγαρία, στην Ουγγαρία, στη Σερβία και στην Ελλάδα εδώ και 11 χρόνια. Με την πλούσια γάμα προϊόντων, είμαστε ένας από τους ηγέτες της αγοράς εργαλείων χειρός, κήπου και εξειδικευμένων εργαλείων. Η βάση εφοδιαστικής μας στη Σόφια εξυπηρετεί καθώς τις αναφερόμενες χώρες έτσι και όλες υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης. Στον κατάλογο της εταιρείας θα βρείτε πάνω από 4000 προϊόντα. Για ευκολία, ο κατάλογος χωρίζεται σε κατηγορίες εργαλείων: χειρός, ξυλουργού, μέτρησης, κοπής, σταθεροποίησης, αυτοκινήτου, κήπου και ηλεκτρικός εξοπλισμός. Ως μέρος της διεθνή χόλντινγκ ομάδας «TOOLS WORLD», επιδιώκουμε καθημερινά τον στόχο μας: αποτελέσματα, τιμιότητα, καινοτομία.

World of tools - Bulgaria Ltd.

GROSS. Εγγύηση για τελειότητα!

GROSS — άψογα εργαλεία από την υψηλότερη κατηγορία, τόσο για τον σοβαρό επαγγελματία όσο και για αυτόν που επιλέγει το καλύτερο. Συνδυασμός παραγωγής υψηλής τεχνολογίας, καινοτόμων τεχνολογιών και μοντέρνου σχεδιασμού.

Εργαλεία άψογης ποιότητας, ελεγμένα σε συνθήκες που πολλές φορές υπερβαίνουν τα κανονικά φορτία εργασίας.

Χρησιμοποιώντας τα εργαλεία GROSS, κάθε εργασία θα σας φέρει ευχαρίστηση.

Πλεονεκτήματα των εργαλείων GROSS:

 • Λειτουργικότητα και απόδοση — πρωτότυπη κατασκευή και υλικά υψηλής ποιότητας.
 • Εργονομία και μοντέρνος σχεδιασμός – υψηλά εξειδικευμένοι ειδικοί σε σχεδιασμό παρακολουθούν και εφαρμόζουν τις τελευταίες παγκόσμιες τάσεις στον τομέα αυτό.
 • Ασφάλεια – λεπτομερείς μελέτες των συνθήκων λειτουργίας του εργαλείου, εξασφαλίζουν  έναντι όλων των πιθανών κινδύνων.
 • Ανθεκτικότητα και αντοχή στη φθορά – χρήση υλικών υψηλής ποιότητας και σύγχρονων αντιδιαβρωτικών επιστρώσεων.
 • Ποιότητα — επιβεβαιώνεται με πολυετή εγγύηση κατασκευαστή. Τα GROSS συνίστανται για επαγγελματική χρήση, αλλά οι λογικές τιμές τα κάνουν προσιτά για τους DIY μάστορες που αναζητούν ένα στιβαρό και βολικό εργαλείο.

Άριστα ανεπτυγμένο δίκτυο κέντρων σέρβις

Διαθέτουμε ένα καλά ανεπτυγμένο δίκτυο διανομής με εθνική κάλυψη

Πλούσιο κατάλογο, στον οποίο θα βρείτε πάνω από 4000 προϊόντα

Ευνοϊκές συνθήκες συνεργασίας. Σύστημα εκπτώσεων και υποστήριξη μάρκετινγκ

Tools World - Bulgaria Ltd.

MTX. Ένα αξιόπιστο εργαλείο.

Τα εργαλεία με Μπραντ  MTX εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στην αγορά το 2001. Σε λίγα χρόνια το Μπραντ  κέρδισε σοβαρή δημοτικότητα στη Ρωσία, στην Ευρώπη και στις χώρες της Νότιας Αμερικής.

Τα προϊόντα MTX περιλαμβάνουν μια ποικιλία εργαλείων χειρός, κατασκευασμένα από ποιοτικά υλικά με χρήση σύγχρονων τεχνολογιών, που διακρίνονται από ανταγωνιστικές τιμές. Μέρος από την ποικιλία προορίζεται για χρήση στο σπίτι και απολαμβάνει μεγάλο ενδιαφέρον από τους καταναλωτές. Η υψηλή ποιότητα κάνει τα προϊόντα κατάλληλα και για χρήση από επαγγελματίες.

Τα τελευταία δύο χρόνια στην Ευρώπη, η μάρκα έχει αναπτύξει επίσης και σε τομέα ηλεκτρικού εξοπλισμού – αλυσοπρίονα βενζίνης, ηλεκτροκολλητές, σχιστες και θαμνοκοπτικά.

Η σειρά προϊόντων MTX είναι σε λογικές τιμές και εξαιρετικής ποιότητας. Τα εργαλεία έχουν ανταγωνιστική τιμή, γεγονός που αποτελεί πλεονέκτημα για τον χονδρέμπορο και σημαντικό κίνητρο για αγορά από τον τελικό καταναπωτή..

Tools World - Bulgaria Ltd.

PALISAD. Όλα για τον κήπο.

Τα προϊόντα της μάρκας Palisad είναι μια μεγάλη γκάμα προϊόντων περιποίησης κήπου και αυλής.

Τα εργαλεία Palisad έχουν κατασκευασθεί σύμφωνα τις σύγχρονες απαιτήσεις για εργονομία και ασφάλεια. Για την παραγωγή τους χρησιμοποιούνται σύγχρονα υλικά. Ο χαρακτηριστικός συνδυασμός ανοιχτού πράσινου και μωβ χρωμάτων κάνει το Palisad αναγνωρίσιμο και ελκυστικό στον αγοραστή.

Τα προϊόντα της μάρκας Palisad Luxe είναι για αυτούς που περνούν περισσότερο καιρό στον κήπο και δεν θεωρούν την κηπουρική απλώς για ένα χόμπι. Επαγγελματικά εργαλεία κήπου με τελειοποιημένα τεχνικά χαρακτηριστικά, που είναι ικανά να αντέχουν υψηλά φορτία.

Τα προϊόντα της μάρκας Palisad Camping θα κάνουν την υπαίθρια αναψυχή σας άνετη και αξέχαστη. Κατασκευασμένα με σύγχρονες τεχνολογίες, θα σας βοηθήσουν να οργανώσετε πραγματικές διακοπές στο υπαίθριο. Είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας και ασφαλή υλικά, λειτουργικά και εύκολα στη χρήση. Μεταφέρονται εύκολα και δεν πιάνουν πολύ χώρο στην αποθήκευση.

landing page_V2

Tools World - Bulgaria Ltd.

Denzel

Το Μπραντ Denzel χρονολογείται από το 2009. Κομψό και ταχέως αναπτυσσόμενο, κατάφερε να κερδίσει δημοτικότητα και θετικά σχόλια από τους καταναλωτές. Είναι παρούσα σε περισσότερες από 30 χώρες και συνεχίζει να επεκτείνει την παρουσία της στην αγορά.

Το Denzel προσφέρει στους πελάτες του αξιοπιστία και ευελιξία σε λογική τιμή, υπό αυστηρό έλεγχο ποιότητας σύμφωνα με τις διεθνές προδιαγραφές και πιστοποιητικά.

Ο κύριος σκοπός της μάρκας είναι να φέρνει ευχαρίστηση στη διαδικασία και στο αποτέλεσμα της εργασίας. Τα εργαλεία Denzel είναι αποτελεσματικά όσο για αρχάριους τόσο και για DIY μάστορες.

Ο καθένας, που χρησιμοποιεί το Denzel για πρώτη φορά νιώθει ασφάλεια και βεβαιότητα.

Τα προϊόντα του Μπραντ Denzel συνδυάζουν λογικές τιμές με ποιότητα των διάσημων Μπραντ  και 3 χρόνια εγγύηση. Τα μηχανήματα Denzel είναι πιστός βοηθός στην καθημερινή ζωή ή στις επαγγελματικές δραστηριότητες.

Τι λένε οι πελατες για εμάς

Rositsa Pavlevska

Ποιοτικά εργαλεία χειρός, σε πολύ καλές και προσιτές τιμές.

Aliosha Karlov

Προτείνω το Tools World γιατί εκεί θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε.

Vergil Georgiev

Ποιοτικά εργαλεία χειρός σε προσιτές τιμές. Μεγάλη γκάμα πρακτικών εργαλείων.
Tools World - Bulgaria Ltd.
Διανομείς και κέντρα σέρβις

Sort by

Επικοινωνία

Γράψτε μας

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

  Διεύθυνση:

  ul. "Malashevska" 8, 1202 NPZ Hadzhi Dimitar, Sofia

  Επαφές:

  Izabela Gospodinova igospodinova@toolsworld.bg +35924239806 +359889300337

  Ώρες εργασίας:

  Δευτέρα - Παρασκευή: 08:30 – 17:00